Satranç

Marmaris Belediyesi GSK Ocak Ayı UKD Satranç Turnuvası


Ocak Ayı Turnuvası'nın UKD Değişimleri Açıklandı

Salı, 12 Ocak 2010

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün 9 - 10 Ocak 2010 tarihlerinde düzenlediği Ocak Ayı UKD Satranç Turnuvası performans puanları ve UKD değişimleri açıklandı.

UKD değişimleri


Turnuva Sona Erdi...

Pazar, 10 Ocak 2010

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün düzenlediği Ocak Ayı UKD Satranç Turnuvası 10 Ocak 2010 Pazar akşamı düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Turnuva sonrası görüşlerini aldığımız Fırat Cem Ağca; “ Kulübümüzün her ay düzenlediği bu turnuvalar hem çocukların sosyalleşmesini hem de satranç becerilerinin gelişmesini sağlıyor. Marmaris dışından da sporcuların katıldığı turnuva çok çekişmeli maçlara sahne oldu “ dedi.

Caner Hafızoğlu, Ege Kargın, Armağan Şencan ve Sinan Sakaoğlu kendi kategorilerinde tüm maçlarını kazanarak turnuvanın yıldızları oldular.


Ocak Ayı UKD Satranç Turnuvası

Cumartesi, 9 Ocak 2010

Marmaris Belediyesi GSK’nın her ay düzenlediği turnuvalardan olan Ocak Ayı UKD Satranç Turnuvası 9 - 10 Ocak tarihlerinde Yüzme Eğitim Merkezinde gerçekleşecektir.

8, 10, 12 ve 18 yaş gruplarında oynanacak turnuvanın katılım ücreti 15 TL’dir.

Kayıt için son başvuru tarihi 8 Ocak 2010 saat 19.00’dur.

** Site üzerinden online kayıt yaptıran katılımcıların 9 Ocak saat 17.00’e kadar katılım ücretlerini Yüzme Eğitim Merkezi Resepsiyonuna makbuz karşılığı yatırmaları gerekmektedir.


Sponsorlar