Satranç

Marmaris İndigo "Çanakkale Geçilmez" ELO Kupası Satranç Turnuvası


İndigo “Çanakkale Geçilmez” ELO Satranç Turnuvası Sona Erdi!

Pazartesi, 16 Mart 2015

İndigo Satranç ve Mental Aritmetik Merkezi’nin gerçekleştirdiği İndigo “Çanakkale Geçilmez” ELO Satranç Turnuvası 15 Mart 2015 Pazar günü düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildiler.

Gerçekleşen turnuva sonunda A Kategorisinde Ahmet Yamaç , B Kategorisinde Merih Ergin, C Kategorisinde Yusuf Berk Kurtuluş, D Kategorisinde ise Can Leon Işık birinci oldu.

E Kategorisinde yarışan tüm sporcular sıralama yapılmaksızın madalya ile ödüllendirildi.


İndigo “Çanakkale Geçilmez” ELO Satranç Turnuvası Başlıyor!

Pazartesi, 2 Mart 2015

İndigo “Çanakkale Geçilmez” ELO Satranç Turnuvası Marmaris İndigo tarafından 14 – 15 Mart 2015 tarihlerinde Marmaris Green Nature Diamond Otel’de gerçekleştirilecek. Düzenleyeceğimiz bu anlamlı turnuvanın sonuçları ELO ve UKD hesaplamalarında kullanılacak. Yarışmada her yaş ve seviyedeki satrançseverler düşünülerek oluşturulmuş 5 kategori yer alacak.

Kayıt için son başvuru tarihi 13 Mart 2015 Cuma saat:20.00’dir.

Turnuva katkı payı A grubu için 40TL, diğer gruplar için 30TLdir. Katkı payı İndigo Danışmanlık firmasına makbuz karşılığı ödenecektir.

Aşağıdaki ilgili linkleri tıklayarak online kayıt olabilir, kayıt olan sporcuların listesini görebilir, yarışma programına, turnuva yönergesine, fotoğraflara, eşlendirme ve sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kategoriler

  • Kategori A: ELO Puanı 2200’ün altında olmak koşuluyla, ELO ya da UKD puanlarından herhangi biri 1300 ve üzeri olan sporcular.
  • Kategori B: ELO ve UKD puanları 1400 ün altında olan ya da puanı olmayan sporcular. Yaş sınırlaması yok.
  • Kategori C: Herhangi bir ELO ya da UKD puanına sahip 2005 ve sonrası doğumlu sporcular.
  • Kategori D: Herhangi bir ELO ya da UKD puanına sahip olmayan 2005 ve sonrası doğumlu sporcular.
  • Kategori E: 2007 ve sonrası doğumlu sporcular. Bu grupta sıralama yapılmayacak, sonuçlar UKD hesaplamalarında kullanılmayacaktır.

Tüm kategorilerde sporcular isterlerse durumlarına uygun diğer gruplarda da oynayabilirler. Sporcuların kayıt sırasında tercihlerini belirtmeleri gerekir.


Sponsorlar